تمام اخبار الکامپ ۲۰۲۳ را از اینجا دنبال کنید

کلیک کنید
اتـــاق خــبـر کـــسب‌وکارهای ایران
انتشار خبر
دوشنبه 31 اردیبهشت 1403

اتاق خبر معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان

معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان

حسین ملازاده، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی
حسین ملازاده، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی عنوان کرد:

معاونت علمی، مدافع بخش خصوصی و مرجع و پناهگاه شرکت‌های کوچک و متوسط است

حسین ملازاده، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی

نشست خبری حسین ملازاده، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی در معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان برگزار شد.

به گزارش تریبون‌نیوز، در ابتدای این نشست خبری، حسین ملازاده گزارشی از فعالیت‌های ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ارائه کرد. به گفته ملازاده، این ستاد از اواخر دهه ۱۳۸۰ در زمینه توسعه فناوری‌های ارتباطات و فناوری اطلاعات فعالیت می‌کرد و از سال ۱۳۹۷ و در جریان یک پوست‌اندازی، تمرکزش را روی فناوری‌های نوظهور گذاشت.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی توضیح داد که این سازمان از سال ۱۳۹۷ هوشمندسازی و حوزه‌های نوینی مانند هوش مصنوعی را در دستور کار قرار داده و بر روی فناوری‌های نوظهور دیجیتال متمرکز است.

حسین ملازاده افزود: «ستاد از سال ۹۷ پیگیر حوزه هوش مصنوعی بوده است. ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی اولین و تنها نهاد دولتی‌ست که سعی کرده شرکت‌های مرتبط با این حوزه‌ها را توسعه دهد و در راستای کاربردی‌سازی فناوری‌ها و اقتصاد فعالیت می‌کند.» کمک به مقیاس‌پذیری، کاربردی‌سازی و هوشمندسازی دولت از مواردی است که دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی روی آن تاکید داشت. ملازاده معتقد است یکی از اهداف اصلی این ستاد، آشنایی مسئولین دولتی با مباحث مرتبط با هوش مصنوعی و هوشمندسازی است تا بتوانند از مزایای آن در بهره‌وری و اقتصاد استفاده کنند.

او تاکید کرد: «ابزار اصلی ستاد، تجاری‌سازی فناوری‌های نوظهور مانند هوش مصنوعی و شرکت‌های دانش‌بنیان است. به جرئت می‌توان گفت که معاونت علمی، مدافع بخش خصوصی و مرجع و پناهگاه شرکت‌های کوچک و متوسط بوده است.»

در ادامه این نشست خبری، از ۳ مسابقه با همکاری دانشگاه‌های شریف، امیرکبیر و شرکت کوئرا رونمایی شد. دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی گفت که برگزاری مسابقات هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی مبتنی بر هوش مصنوعی با همکاری دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف انجام می‌شود. به گفته حسین ملازاده این مسابقات از یک ماه قبل آغاز شده و تا اواسط پاییز نیز ادامه می‌یابد.

او در ادامه افزود: «مسابقاتی که با همکاری دانشکده کامپیوتر دانشگاه شریف برگزار می‌شود، ابتدا به صورت استانی خواهد بود و پس از آن در سطوح ملی و بین‌المللی ادامه می‌یابد. مسابقه دوم با همکاری دانشگاه امیرکبیر خواهد بود که به‌صورت ملی و بین‌المللی برگزار می‌شود و مسابقه سوم به همت شرکت آموزش برنامه‌نویسی کوئرا (Quera)، در قالب مجموعه مسابقات آنلاین پیش خواهد رفت.»

 

حمید ضرابی‌زاده، رئیس دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف

 

در ادامه این نشست خبری، حمید ضرابی‌زاده، رئیس دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف توضیحاتی را درباره این مسابقه داد و گفت:‌ «ارتقای توان فنی، کسب مرجعیت ملی در منطقه،‌گسترش مهارت‌های حل مسئله و کار گروهی، مهم‌ترین دلایل برگزاری مسابقات این دانشگاه است. در حال حاضر به ۱۰ استان فراخوان داده شده که از بین آن‌ها می‌توان به خراسان، اصفهان، گیلان، همدان و آذربایجان اشاره کرد. این مسابقات از فروردین ماه ‌آغاز می‌شود و پس از پایان یافتن آن، نمایندگان منتخب استانی که در تیم‌های ۳ نفره حضور دارند به مسابقات ملی راه می‌یابند. برترین‌های مسابقات ملی هم به مسابقات هم راهی مسابقات غرب آسیا می‌شوند.»

رئیس دانشکده کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف توضیح داد که براساس زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده برای این مسابقات،‌ مرحله مقدماتی در مرداد ماه به پایان می‌رسد و نتایج مسابقات ملی هم در مهر ماه نهایی می‌شود و در نهایت تا اواسط پاییز مسابقات جهانی به ایستگاه پایانی می‌رسد.»

 

احمد نیک‌آبادی، استادیار گروه آموزشی هوش مصنوعی و رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر

 

احمد نیک‌آبادی، استادیار گروه آموزشی هوش مصنوعی و رباتیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دبیر مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر نیز اعلام کرد سال آینده هشتمین دوره مسابقات هوش مصنوعی این دانشگاه برگزار خواهد شد و آن‌ها در هفت دوره گذشته تلاش کرده‌اند تا با نیازسنجی، مسائل واقعی را برطرف کنند. نیک‌آبادی تاکید کرد که گاهی مسابقات این دانشگاه برنده نداشته چون تیم‌های شرکت‌کننده نتوانسته‌اند نیازهای لازم در صنعت را برطرف کنند.

 

مشارکت 30 هزار فعال حوزه هوش مصنوعی و برنامه نویسی در سه رقابت ملی و بین المللی ستاد

 

محمدباقر تبریزی، مدیرعامل استارتاپ کوئرا در ادامه این نشست خبری اعلام کرد که امسال سری هشتم کدکاپ برگزار می‌شود. تبریزی افزود: «اولین مسابقه انتخابی هشتمین دوره از کدکاپ در چهارم اسفند ماه امسال کلید خورده و تا اواخر اسفند ادامه می‌یابد. این رقابت‌ها در قالب شش دوره مسابقات انتخابی برگزار خواهد شد و از هر مسابقه و هر استاد، حداقل یک نفر بلیت شرکت در رویداد نهایی را دریافت خواهد کرد. فینال کدکاپ هم در تیرماه سال آینده برگزار خواهد شد.»

در پایان این نشست خبری، ملازاده، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان دیجیتال تاکید: «در مجموع سه مسابقه‌ای که برگزار خواهد شد بین ۲۰ تا ۳۰ هزار نفر درگیر خواهند شد. هدف اصلی ستاد از طراحی این مسابقات، تربیت‌ نیروی انسانی متخصص و تبدیل شدن به یکی از ۱۰ کشور برتر حوزه هوش‌ مصنوعی در جهان است.»

 

پروانه حسین‌زاده

 

اتاق خبر معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان

معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان

آخرین اخبار اتاق خبر معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان
پیام تسلیت معاون علمی رئیس‌جمهور در پی شهادت دکتر رئیسی و همراهان ایشان برگزاری رویداد فناورانه «اقتصاد چرخشی و مدیریت پسماند در پالایشگاه آبادان» فرآیندهای سازمان غذا و دارو با کمک شرکت‌های دانش‌بنیان برون‌سپاری می‌شود چهارمین دوره مسابقه برنامه‌نویسی صبا برگزار شد معاونت علمی برای توسعه نوآوری‌های فراگیر اجتماعی برنامه‌های حمایتی دارد درج نشانگر باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک‌ها و فرهنگ‌سازی مصرف پروبیوتیک‌ها ضروری است معاونت علمی از مراکز نوآوری درون سازمانی و ایده‌های نوآورانه شرکتی حمایت می‌کند افزایش چهار برابری شرکت‌های‌ دانش‌بنیان حوزه نفت نسبت به دو سال قبل دو تجهیز راهبردی جدید استخراج نفت در کشور بومی‌سازی می‌شود رونمایی از نقشه راه توسعه صادرات و پلتفرم تخصصی صادرات ماشین‌آلات و تجهیزات صنعتی ایران یک میلیارد دلار قرارداد بین وزارت نفت و دانش‌بنیان‌ها منعقد شد دانش فنی تکنولوژی طرح تبدیل دی‌اکسید کربن به متانول با همکاری معاونت علمی ریاست جمهوری ثبت شد نسل جدید کاتالیست‌های خالص‌سازی هیدروژن، در کشور تولید می‌شود علی اکرمی‌فر، عضو شورای راهبردی هوش مصنوعی شد نخستین همایش ملی هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء آغاز به کار کرد
آخرین اخبار منتشر شده
محمدفواد رحمان‌سرشت، مدیر روابط‌عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران شد بیانیه اتاق ایران در پی شهادت سیدابراهیم رئیسی و هیئت همراهش پیام تسلیت معاون علمی رئیس‌جمهور در پی شهادت دکتر رئیسی و همراهان ایشان تا پایان امسال، مشعل آهن اسفنجی اردبیل روشن می‌شود پیام تسلیت رئیس اتاق اصناف ایران درپی شهادت آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی شهادت در راه خدمت به وطن واحدهای فناور مستقر در شهرک‌های صنعتی نوسازی و بازسازی می‌شوند ۲۰ طرح قابل سرمایه‌گذاری در رویداد تبادل فناوری شناسایی شد طرح تعطیلات زمستانی مدارس و کاهش آلودگی هوا مطرح شد بدون مشارکت مردم، جهش تولید و رشد پایدار حاصل نمی‌شود برگزاری رویداد فناورانه «اقتصاد چرخشی و مدیریت پسماند در پالایشگاه آبادان» نشست هدایت شغلی مهندسی پزشکی برگزار شد اطلاعیه سازمان نصر درباره دریافت ثبت سفارش و اخذ کد تخصیص از بانک مرکزی در سال 1403 اعلام حمایت همه‌جانبه تشکل‌های بخش خصوصی از تصمیم مجلس در تعطیلی شنبه‌ها توانمندسازی شرکت‌های حوزه سلامت در اولویت قرار گیرد
0 0 رای ها
امتیازدهی به خبر
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها