تمام اخبار الکامپ ۲۰۲۳ را از اینجا دنبال کنید

کلیک کنید
اتـــاق خــبـر کـــسب‌وکارهای ایران
انتشار خبر
شنبه 29 اردیبهشت 1403

اتاق خبر پارک پردیس

توسط یک شرکت دانش بنیان در پارک فناوری پردیس صورت گرفت:

طراحی سکوی آموزش از راه دور بر اساس 4 ضلع اصلی آموزش

سکوی آموزش از راه دور «یاد» توسط یک شرکت دانش‌بنیان عضو مرکز رشد پارک فناوری پردیس، توانسته است ضمن توجه به 4 ضلع آموزش، کیفیت بخشی به آموزش را گسترش دهد.

به گزارش تریبون‌نیوز به نقل از روابط عمومی پارک فناوری پردیس، همه گیری ویروس کرونا در سال‌های 1399 و 1400 آموزش مجازی را بیش از گذشته وارد جامعه کرد. تعطیلی مدارس و دانشگاه ها، باعث شد تا موضوع آموزش مجازی به موضوعی روزانه برای خانواده ها تبدیل شود. سکوهای مختلفی برای ارائه خدمات آموزش مجازی در این دوران ارائه شد که هر کدام مزیت های خاص خود را دارند.

شرکت یادگیری از راه دور همراه (یاد) دارای مجوز شورای عالی فضای مجازی در سال 1397 در مرکز رشد پارک فناوری پردیس تاسیس شده است. این شرکت با هدف افزایش سطح کیفیت آموزش‌های حرفه‌ای در سطح کشوری و کاهش هزینه‌های آموزشی شروع به فعالیت کرده و دانش آموزان می‌توانند از این سکو (پلتفرم) جهت ارتقای وضعیت آموزشی خود در آزمون های کنکور، المپیاد و حتی امتحانات مدرسه استفاده کنند.

حسن پیری مدیرعامل سکوی آموزشی یاد در خصوص اهداف این مجموعه گفت: عمق بخشی و کیفیت بخشی به یادگیری دانش‌آموزان با آموزش برخط توسط اساتید برتر کشور و به کارگیری محتواهای پیشرفته و جذاب (شبیه سازها و انیمیشن ها) مهم ترین هدف از تأسیس مجموعه یاد بود.

مدیرعامل سکوی آموزشی یاد با اشاره به تدریس دروس تخصصی و موضوعات المپیادی توسط اساتید برتر کشور گفت: سکوی یاد توانسته است با تحقیق، طراحی و ساخت سکوی آموزش آنلاین و آفلاین، امکان استفاده همه دانش آموزان از این دروس را فراهم سازد.

پیری ادامه داد: در سامانه یاد دانش آموزان، اساتید، مدارس و اولیاء می توانند با ثبت نام در آن، وارد فضای شخصی خود شده و از امکانات این سامانه آموزش مجازی استفاده کنند.

او افزود: بهینه سازی و افزایش کیفیت 4 ضلع آموزش یعنی اساتید برتر، فضای آموزش و آزمون کاربرپسند، محتوای آموزش با شبیه سازهای آموزشی، پیاده سازی و ریزطبقه بندی آموزش ها با استفاده از هوش مصنوعی و AR برروی کتب درسی دانش آموزان (به منظور شخصی سازی آموزش و جمع بندی در دوران امتحان و المپیاد)، در این پلتفرم مورد توجه قرار گرفته است.

پیری گفت: یکی از مشکلاتی که در آموش مجازی وجود داشت، عدم حضور دانش آموزان در مدرسه و دور شدن از فضای آموزشی و تربیتی آن بود. همچنین مخاطرات حضور بدون نظارت دانش اموزان در فضای مجازی نیز آنها را تهدید می کرد. برای رفع این مشکل، با توافقی که با برخی از مدارس صورت گرفت، شیوه نوینی از آموزش مجازی بر مبنای حضور دانش آموزان در مدرسه شکل گرفت.

او افزود: در این شیوه دانش آموزان با حضور در مدرسه، در کلاس حاضر بودند ولی تدریس استاد به صورت مجازی و از راه دور صورت می گیرد. این شیوه به دور کردن دانش آموزان از مخاطرات فضای مجازی و افزایش تمرکز و حضور توأمان جسم و روح دانش آموزان در فرآیند کلاس در عین بهره مندی آنها از تدریس اساتید برتر کمک کرده است.

او افزود: ما در پلتفرم یاد در حال بسط نمایندگی های خود در شهرهای مختلف هستیم تا این سبک از آموزش ترکیبی را در قالب آموزشگاه های کوچک مکمل با توجیه اقتصادی و کاهش هزینه های آموزش با کیفیت، به ویژه در شهرهای کوچک توسعه دهیم.
مدیرعامل شرکت یادگیری از راه دور همراه یاد در پایان گفت: در حال حاضر متخصصانی در زمینه های برنامه ریزی آموزشی، هوش مصنوعی و برنامه نویسی با این شرکت همکاری دارند.

اتاق خبر پارک پردیس

آخرین اخبار اتاق خبر پارک پردیس
افتتاح تله پورت گروه ارتباطات ماهواره‌ای سامان در پارک فناوری پردیس 15 محصول فناورانه حوزه سلامت در افتتاحیه نمایشگاه ایران هلث رونمایی خواهد شد رویداد جذب سرمایه تکنوست سلامت استراتژی‌های نوین در جذب و نگهداشت سرمایه انسانی بررسی خواهد شد اجتماع یکصد هزار نفری فناوران کشور در اینوتکس ۲۰۲۴ وزارت امورخارجه از نمایشگاه ایران هلث ۱۴۰۳ حمایت می‌کند زیست‌بوم نوآوری و فناوری زیر یک سقف بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارتاپی کشور در استیج اینوتکس نخستین همایش ادز آپ با رویکرد بررسی چالش‌های تبلیغات دیجیتال در ایران پارامترهای تاثیرگذار بر آینده تنظیم‌گری در فروم حکمرانی اینوتکس 2024 هاکا مستر در اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود بررسی نقش هولدینگ‌های صنعتی در آینده اکوسیستم نوآوری در استیج اینوتکس در نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴، معرکه‌‌ برای معرفی‌ کسب‌وکارها برپا می‌شود رویداد تجربه فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴ برگزار می‌شود معرفی فرصت‌‌های شغلی در ایستگاه کار اینوتکس ۲۰۲۴
0 0 رای ها
امتیازدهی به خبر
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها